Ik ben Cordula Schulze, geboren in Duitsland en al sinds 29 jaar woonachtig in Nederland.

Al in mijn kinderjaren voelde ik duidelijk dat ik anders was dan anderen en werd ik toen nog onwetend geconfronteerd met mijn eigen hoog gevoeligheid. Mijn levenspad, een weg met veel ‘gevoeligheden’ die mij het leven in al zijn kleurrijke facetten onder ogen liet zien. Een weg met ups en veel downs. Gebeurtenissen die mij veel hebben laten leren.

Deze weg was duidelijk de rode draad en tegelijk missie in mijn leven. Mijn interesse voor de spirituele wereld groeide gaandeweg de levensjaren. Het was mijn wens om meer kennis over spiritualiteit op te doen en ook te willen weten wat spiritualiteit daadwerkelijk is. Hiervoor heb ik een aantal spirituele opleidingen gevolgd, in Nederland zoals ook in Engeland.

Ik heb geleerd dat alle informatie uit weten, denken en voelen uit dit leven en vele vorige levens als energetische informatie is opgeslagen in ons energetisch systeem, onze aura. Onze aura is uit meerdere lagen opgebouwd. Hier is al onze informatie opgeslagen. Deze hebben wij altijd bij ons maar nemen wij ook mee op onze reis na de fysieke dood.

Zo heeft ieder van ons zijn of haar eigen persoonlijke levensweg of levensmissie te vervullen. Door bepaalde levensomstandigheden, gebeurtenissen uit dit leven of een vorig leven kunnen zich blokkades opbouwen. Deze blokkades kunnen ervoor zorgen dat iemand het contact met zichzelf verliest. Daardoor raak je uit evenwicht. Je lichaam geeft signalen af waar iets in Balance gebracht wil worden. Niet iedereen kan deze signalen vertalen. Samen met de fijnstoffelijke wereld zal ik je hierbij helpen. Helpen om het contact met het Zelf, je diepste bron te herstellen. Je eigen bewustzijn te verdiepen en te herstellen, wordt door mensen als een diepgaande ervaring beschouwd. Door dit veranderde bewustzijn komen wij tot diepe levensinzichten die ons verrijken en weer in balans brengen.

En dat is nu mijn grootste intentie. Jou met veel liefde en respect naar je binnenste van je hart geleiden om daar je goddelijke krachten te mogen herontdekken, je te laten stralen….

Graag wil ik ook mensen laten stralen, cirkels trekken en mijn kennis delen in Duitsland.

Mijn praktijk is gelegen in Beekbergen.

Liefdevolle groet,

Cordula

  • Medium en Trance healing therapeut
  • Energetisch Therapeut
  • Priveconsulten en workshops
  • Meditatiecirkels
  • Opleidingen (Docent Spirituele & Intuïtieve Academie)

Praktijkgegevens:       (T 06-15491010)

Lage Bergweg 41-2; 7361 GT Beekbergen

en/of 

Kerkplein 1; 7491 BM Delden

Advertentie