Tegenwoordig verkeren wij in een hectische tijd, zijn we zo bezig met de buitenwereld, dat we nauwelijks contact maken of ons bewust zijn, van onze binnenwereld. Wij nemen ons niet de tijd om diep naar binnen te gaan naar ons ware Zelf.

Onze cultuur en maatschappij richten de aandacht op voortdurende betrokkenheid buiten jezelf. Via computer, mobiele telefoon, radio en tv, wordt er voortduring een beroep op je gedaan. Door de druk om mee te doen zijn veel mensen en nog veel meer jonge mensen vaak ver van zich zelf verwijderd. Bewustzijn en gevoelens worden weggedrukt, het contact met lichaam en ziel wordt verwaarloosd. De behoefte naar rust, het hervinden van ons ware Zelf, begint bij velen te groeien. Meditatie is een uitstekende methode om meer aan jezelf toe te komen, weer contact te maken met je lichaam en geest.

Mediteren is niet moeilijk en iedereen kan het. Door oefening kun je wel groeien in meditatie en daardoor ook bewustwording. Het is een verrijking voor lichaam en geest.

De meditatie vindt plaats in een ongedwongen sfeer, met veel aandacht, respect en vertrouwen.

Uiteraard is er na de meditatie mogelijkheid om eigen ervaringen uit te wisselen.

Je bent van harte welkom.

Kosten per avond inclusief koffie of thee p.p. € 15,00.

Zelf geef ik verschillende vormen van meditaties. Bekijk hiervoor mijn agenda of blog. Ik zal hier nadere toelichting geven. Heb je hierover vragen, schroom vooral niet ze te stellen.

Aanmelding wegens beperkt aantal verplicht.

Advertentie