Opleiding Spirituele & Intuïtieve Ontwikkeling (Delden)

Heerlijk genieten van de herfst … en in deze prachtige tijd van het jaar start in DELDEN op 17-11, 24-11 en 1-12 weer de leerzame en verrijkende opleiding

SPIRITUELE & INTUÏTIEVE ONTWIKKELING.

In deze opleiding maak je je de basis eigen van jouw  spiritualiteit. Deze opleiding is ook zeer geschikt voor hooggevoelige mensen, die goed in hun energie willen blijven. Je leert omgaan met je eigen energiebeheer en helemaal in het hier en nu te blijven. Ook leer je hoe je goed met jezelf in contact kan blijven maar ook in relatie tot de ander.

Intuïtie gebruiken en de basis leggen

Je leert om te gaan met aurabeheer, jouw eigen energie. Welke energie van jou of van een ander is. Hoe jij je hier voor kan openen of juist afsluiten. De chakraleer en de daadwerkelijke betekenis van de chakra’s. Je leert je eigen aura te reinigen en te gronden. Tevens leer je de wijze van concentratie en mediteren en de twaalf zintuigen gebruiken. Hoe je de energie van een ander leest en op de juiste manier kan interpreteren. Maar misschien nog belangrijker, je leert vertrouwen te hebben in je intuïtie en jezelf beter te begrijpen. Een opleiding om de beginselen van spiritualiteit zelf eigen te maken zodat jij beter in je energie kan zijn en blijven.

De opleiding Intuïtieve & Spirituele Ontwikkeling geeft vertrouwen in jouw sensitiviteit. De basis, de weg terug, naar je Ziel.

Je leert veel over jezelf maar ook anderen….zo ontzettend waardevol op je eigen levensweg en in je dagelijkse leven.

Deze opleiding Intuïtieve & Spirituele Ontwikkeling duurt 3 dagen van 10:00-17:00.

Bijdrage € 345,00

Voor meer info en inschrijving zie: www.despiritueleacademie.nl of bel mij onder T 06-15491010

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s